Lucrări noi

Termeni si conditii de utilizare a platformei Bursa-Constructiilor.ro

Va rugam sa cititi cu mare atentie acest document.
Prin accesarea platformei Bursa-Constructiilor.ro , direct pe adresa web http://www.Bursa-Constructiilor.ro sau prin orice alt mod de accesare a continutului acestei platforme, sunteti tinut sa respectati termenii prezentului document asupra caruia ati fost de acord. Aceasta platforma este proprietatea SC RIA UNION CONCEPT SRL, companie romaneasca, ce poate fi contactata la adresa: Targu-Mures,str. Predeal nr. 10.

In masura in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti platforma Bursa-Constructiilor.ro si sa nu o mai utilizati. In caz contrar, orice acces al platformei in cauza, de acum incolo, va fi considerat un accept al tuturor termenilor si conditiilor expuse in prezentul document.

Termenii prezentului document dateaza de la 12 martie 2011
Atentionari: Scopul acestei platforme este de a informa publicul prin intermediul unor articole si de a crea o punte de legatura intre potentialii clienti si Echipele inscrise in sistem, pe anumite criterii: localitate, domeniu de specialitate, etc. Toate datele regasite pe www.Bursa-Constructiilor.ro sau in orice alt produs provenind de la Bursa-Constructiilor.ro nu constituie o activitate de consultanta juridica si de aceea nu trebuie sa aplicati in practica aceste informatii inainte de a cere sfatul unui specialist in domeniu.
Completand formularul de la sectiunea „Doresc Echipa pentru amenajari interioare” de pe platforma Bursa-Constructiilor.ro sau apeland nr. de telefon 0773 372 571. (datele furnizate prin intermediul telefonului sunt cele solicitate si in cadrul formularului din sectiunea „Doresc Echipa pentru amenajari interioare” de pe platforma Bursa-Constructiilor.ro ), va dati acordul ca informatiile furnizate in acest mod sa fie trimise Echipelor inscrise in sistem si ca acestia sa va poata contacta. Informatiile furnizate de dvs. in casuta „Detalii lucrare” pot fi postate public pe Bursa-Constructiilor.ro, fara sa contina datele de contact ale dvs.
Va rugam sa aveti in vedere faptul ca Bursa-Constructiilor.ro nu poate garanta confidentialitatea datelor dvs. furnizate prin folosirea serviciului „Doresc Echipa pentru amenajari interioare” din moment ce folosirea acestuia prepune faptul ca dvs. v-ati dat acordul cu privire la trimterea datelor dvs. catre Echipele din sistem.
Bursa-Constructiilor.ro nu raspunde pentru calitatea serviciilor furnizate de Echipele care va contacteaza si nici nu va garanteaza un numar minim sau maxim de Echipe care va vor contacta ca urmare a postarii cazului dvs si nici termenul in care acest lucru se va intampla.
Bursa-Constructiilor.ro va aduce la cunostinta ca doar serviciul de postare a celor ce cauta Echipe este gratuit, nu si activitatea prestata de Echipele care va vor contacta.
Prezentul document se adreseaza si utilizatorilor Ce detin firme sau echipe de constructii si amenajari.
Bursa-Constructiilor.ro precum si detinatorii acesteia nu pot fi tinuti sa raspunda in nicio masura, pentru nicio dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor sau serviciilor furnizate de Bursa-Constructiilor.ro .

1. Protectia proprietatii intelectuale
Continutul si designul Bursa-Constructiilor.ro , precum si orice alt material avand legatura cu Bursa-Constructiilor.ro furnizat dvs. in orice modalitate (spre exemplu: e-mail, articole, design si orice alte materiale ce vor fi denumite in continuare “Continut Bursa-Constructiilor.ro ”), apartin Bursa-Constructiilor.ro si colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Bursa-Constructiilor.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea Bursa-Constructiilor.ro . Prin scrierea unui material (articol, comentariu sau orice alt tip de mesaj) pe Bursa-Constructiilor.ro , sunteti de acord sa transmiteti Bursa-Constructiilor.ro un drept neexclusiv de autor cu privire la publicarea, republicarea, difuzarea precum si orice alta forma de expunere publica a materialului in cadrul Bursa-Constructiilor.ro si produselor Bursa-Constructiilor.ro , pe toata durata de existenta a drepturilor de autor asupra materialelor in cauza.

2. Utilizarea continutului Bursa-Constructiilor.ro
Continutul Bursa-Constructiilor.ro poate fi utilizat doar pentru folosinta personala, fara intentie comerciala. In alte conditii, continutul Bursa-Constructiilor.ro nu poate fi utilizat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari. Orice utilizare a continutului Bursa-Constructiilor.ro in alte scopuri decat cele permise in mod expres de prezentul document, este interzisa.

3. Tranzactii
Accesul la unele dintre serviciile care intra in continutul Bursa-Constructiilor.ro poate fi permis doar dupa plata unui abonament. Toate platile trebuie realizate in avans, in Lei. Accesul la serviciile platite nu va fi permis decat dupa momentul la care se confirma transferul de bani in contul Web Media Concept S.R.L. Bursa-Constructiilor.ro nu va solicita niciodata utilizatorilor sai plata unor servicii prestate decat anterior prestarii acestora. Prin urmare, orice asemenea cerere din partea unor persoane care pretind ca actioneaza in numele Bursa-Constructiilor.ro nu are nicio legatura cu Web Media Concept S.R.L. si va trebui ignorata. Toate serviciile puse la dispozitie de Bursa-Constructiilor.ro contra cost vor fi reglementate de conventiile incheiate intre Bursa-Constructiilor.ro si beneficiarul serviciilor.

4. Suspendarea accesului
Bursa-Constructiilor.ro poate, fara orice alta notificare, formalitate sau explicatie, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul Bursa-Constructiilor.ro sau la o parte a acestui continut. In cazul acesta, se vor aplica, acolo unde este cazul, prevederile punctului 3 al prezentului document.

5. Schimbari ale continutului
Bursa-Constructiilor.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, Bursa-Constructiilor.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

6. Inregistrare, parole si responsabilitati
Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola.
Va rugam sa aveti in vedere ca nicio transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi sigura 100%. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc. Pentru serviciile care se pot accesa prin intermediul unui cont pe Bursa-Constructiilor.ro reglementarea se va face separat prin conventia incheiata de dvs. cu Bursa-Constructiilor.ro

7. Acord de confidentialitate
Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre Bursa-Constructiilor.ro va fi folosita doar in concordanta cu termenii prezentului acord.
Tipuri de informatii
Bursa-Constructiilor.ro colecteaza informatii de la utilizatorii sai in urmatoarele modalitati: direct de la utilizator, din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc Bursa-Constructiilor.ro si prin intermediul cookieurilor. Cand folositi un serviciu furnizat de Bursa-Constructiilor.ro , va putem intreba care este numele dvs., adresa de e-mail si va putem cere si alte informatii personale.
Atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre dvs., cum ar fi: adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., etc. Bursa-Constructiilor.ro , ca si alti operatori, inregistreaza aceasta informatie. Retineti ca ori de cate ori dezvaluiti in mod voluntar informatii personale in mediul de comunicare online, informatia dezvaluita de dvs. poate fi usor colectata si folosita de persoane neautorizate. Trebuie sa intelegeti ca sunteti unicul responsabil pentru mentinerea secretului informatiilor (parole, nume de utilizator, etc), legate de conturile pe care le-ati dobandit ca urmare a folosirii serviciilor oferite de Bursa-Constructiilor.ro .
Accesul la informatii
Datele expuse de potentialii clienti vor fi comunicate Echipelor inscrise in sistem, dupa anumite criterii (localitate, domeniu de activitate), avand in vedere ca prin folosirea serviciului „Doresc Echipa pentru amenajari interioaret” va exprimati acordul cu privire la aceasta transmitere de informatii.
Datele personale ale Echipelor inscrise in sistem nu vor fi facute publice decat in conditiile reglementate de conventia incheiata de acestia cu Bursa-Constructiilor.ro .
Corectarea erorilor
Dupa crearea unui cont pe Bursa-Constructiilor.ro, va putem trimite un e-mail de confirmare care contine detaliile contului dvs. Acesta va fi trimis la adresa de e-mail pe care ne-ati furnizat-o. Va sfatuim sa pastrati acest e-mail de confirmare.

8. Platformele de comunicatie
Bursa-Constructiilor.ro poate pune la dispozitie platforme de comunicare intre dvs. si ceilalti utilizatori Bursa-Constructiilor.ro . In ideea in care Bursa-Constructiilor.ro nu este interesat de filtrarea mesajelor postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicatie, ne rezervam dreptul (ce poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicatie.
Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicatie Bursa-Constructiilor.ro sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si urmeaza sa despagubiti Bursa-Constructiilor.ro pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a transmiterii de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca legislatia in vigoare. Platforma Bursa-Constructiilor.ro contine mesaje trimise de utilizatori si nu poate garanta acuratetea, integritatea sau calitatea acestor mesaje. Prin urmare, trebuie sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste mesaje. Prin publicarea unui mesaj al dvs. pe Bursa-Constructiilor.ro , in orice mod, sunteti de acord sa cedati Bursa-Constructiilor.ro dreptul nelimitat si neexclusiv de a reproduce, modifica, traduce, publica, sterge, distribui sau face public respectivul text sau o parte din acesta.

9. Atentie
Bursa-Constructiilor.ro nu garanteaza in privinta continutului Bursa-Constructiilor.ro , ori serviciilor aparute sub egida Bursa-Constructiilor.ro . De aceea, Bursa-Constructiilor.ro nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de Bursa-Constructiilor.ro .
Bursa-Constructiilor.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate. De asemenea, Bursa-Constructiilor.ro nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi, alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.
Prin accesarea Bursa-Constructiilor.ro . sunteti de acord sa exonerati de raspundere Bursa-Constructiilor.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului acord.

10. Forta Majora
Bursa-Constructiilor.ro nu poate fi facuta responsabila pentru nicio intarziere sau eroare in continutul furnizat, rezultand, direct sau indirect, din cauze care nu depind de vointa Bursa-Constructiilor.ro . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Bursa-Constructiilor.ro , lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Bursa-Constructiilor.ro , erorile de operare, etc.

11. Diverse
Schimbarea termenilor prezentului acord
Bursa-Constructiilor.ro este indreptatita, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, Bursa-Constructiilor.ro va notifica schimbarile intervenite prin publicarea acestora in prima pagina a platformei. Accesul pe platforma si folosirea serviciilor Bursa-Constructiilor.ro dupa momentul publicarii schimbarilor pe prima pagina a platformei implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni si conditii ale prezentului acord.
De asemenea, unele servicii oferite de Bursa-Constructiilor.ro pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu.
Publicitatea si continutul furnizat de alte parti Parti ale continutului inclus in Bursa-Constructiilor.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Bursa-Constructiilor.ro are incheiate contracte de furnizare de continut, prestari de servicii, etc. De asemenea, in interiorul continutului Bursa-Constructiilor.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Bursa-Constructiilor.ro nu este responsabila in nicio masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Bursa-Constructiilor.ro nu este responsabila de continutul paginilor la care se face trimitere din Bursa-Constructiilor.ro .
Notficari
Orice notificare catre Bursa-Constructiilor.ro trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei, la adresa mentionata in prezentul document.

12. Legea care guverneaza acordul
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce acesta sunt guvernate de legea romana in vigoare, iar orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romane.

Va multumim,
Echipa Bursa Constructiilor