Lucrări noi
Iata cum functioneaza acest sistem:

Clientul intră pe Bursa-Construcţiilor.ro şi îşi expune GRATUIT Lucrarea ce ii este necesara împreună cu datele sale de contact. Server-ul, în mod automat, trimite Echipelor înscrise un e-mail prin care le înştiinţează despre înscrierea unui nou client care solicită ajutorul lor. Atunci când îşi verifică e-mail-ul, Echipele vor fi invitate să se conecteze la contul lor pentru a putea vizualiza dorinta clientului solicitant şi datele de contact ale acestuia. În eventualitatea în care se hotărăsc să contacteze respectivul client, au posibilitatea să facă acest lucru prin e-mail sau telefonic.

Bursa Construcțiilor reprezintă un proiect care are o țintă simplă: aceea de a realiza o cale de comunicare rapidă și eficientă între clienții și echipele de muncitori care își doresc o colaborare de succes și de încredere.

Aceasta este soluția cea mai potrivită pentru toate echipele care își doresc să își dovedească talentul, profesionalismul și măiestria în rezolvarea cerințelor clienților. Dacă te afli în situația în care vrei să iei legătură cu o echipa profesionistă, tot ceea ce ai de făcut este să îți faci un cont activ pe site-ul nostru.

Clientul are posibilitatea de a-și expune problema cu privire la domeniul construcțiilor prin intermediul nostru. De asemenea, echipa are posibilitatea de a lua la cunoștință cerința expusă iar în eventualitatea în care dorește să o soluționeze, echipa va contacta clientul care a trimis cererea.

3512
Clienti multumiti
867
Echipe inscrise
4685
Lucrari efectuate
100%
Vise implinite

Clientul are posibilitatea de a decide care este echipa pe care o dorește pentru o colaborare. În plus, orice echipa care este interesată de o colaborare de tipul acesta se poate înscrie pe site-ul nostru.

Cu siguranță totul este mult mai simplu decât pare la prima vedere, fapt pe care îl vei observa imediat după ce vei lua legătură cu noi.

Îți punem la dispoziție o mulțime de avantaje de care poți profita! Toți cei care se vor înscrie să solicite o lucrare vor avea posibilitatea de a participa lunar la o tombolă. Premiul acestei tombole constă într-un card cadou la Dedeman de 100, 300 sau 500 lei. Desigur, nu este de ajuns ca cei care vor să participe să completeze doar datele, ci să dovedească totodată faptul că au contractat cel puțin o lucrare de la firmele de meseriași.

Înscrie-te în echipa Bursa Construcțiilor și pregătește-te să colaborezi cu cei mai de încredere clienți, alături de colaborări profesioniste și de publicitate în mediul online pe toată țara.